Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Κλειστά και μετά το Πάσχα θα παραμείνουν τα σχολεία, λόγω του κορονοϊου, μετά από εισήγηση επιτροπής του υπουργείου Υγείας. Εντός της ημέρας η Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Εντός της ημέρας θα υπάρξει Κοινή Υπουργική Απόφαση,  για την παράταση της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, για προληπτικούς λόγους, όπως αυτή ρυθμιζόταν στην προηγούμενη ΚΥΑ,

έως και τις 10 Μαΐου 2020

Ενημερώνουμε ότι για το χρονικό διάστημα το δημόσιο ΙΕΚ  Γ.Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ όπως και όλα τα ΙΕΚ της χώρας θα παραμείνουν κλειστά .Για την αποφυγή των μετακινήσεων, ώστε να προστατευτεί το κοινωνικό σύνολο από τον κορωνοϊό, σας ενημερώνουμε ότι, οι υπηρεσίες που παρέχονται από το ΔΙΕΚ Γ.Ν.Καρδίτσας προς τους καταρτιζόμενους και τους  εκπαιδευτές (βεβαιώσεις κλπ), στο διάστημα αναστολής της λειτουργίας του, παρέχονται και ηλεκτρονικά.
Αποστέλλετε το αίτημα σας στο email του ΙΕΚ μαζί με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας και θα σας το αποστείλουμε σε ηλεκτρονική μορφή.
diek@noskard.gr
Επίσης η υλοποίηση της πρακτικής άσκησης των καταρτιζομένων των Ι.Ε.Κ. σε χώρους εργασίας εντάσσεται ως εκπαιδευτική λειτουργία στην επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας για λόγους πρόληψης της εξάπλωσης του κορωνοϊού ( ΚΥΑ – ΦΕΚ 783 Β΄/10-3-2020)  στο Βιβλίο Πρακτικής Άσκησης θα αναγράφεται “Απαγόρευση λειτουργίας”.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου