Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Εορτασμός Επετείου 25ης Μαρτίου 2014 (24-03-2014)



   Στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαρτίου 2014, η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση της επετείου της 25ης Μαρτίου από την ΕΠΑ.Σ. Βοηθών Νοσηλευτών του Γ.Ν. Καρδίτσας. 
     Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό των παρευρισκομένων από την Υποδιευθύντρια της Σχολής  κ. Γιαννακού Μαρία και κατόπιν το λόγο πήραν οι μαθητές της Σχολής. Παρουσίασαν κείμενα και ποιήματα αναφερόμενα στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 και στο θάρρος των ηρώων της, επενδυμένα με τραγούδια από την χορωδία των μαθητών της ΕΠΑ.Σ.  Ταυτόχρονα έγινε προβολή βίντεο υπενθυμίζοντας σε όλους την τόλμη και την δύναμη της ψυχής των Ελλήνων.
     Τέλος τον λόγο πήρε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Δάλλα Κωνσταντία και αφού συνεχάρη  τους  μαθητές για την διοργάνωση και τη συμμετοχή τους στην εορτή, αναφέρθηκε με ιδιαίτερη συγκίνηση στα δρώμενα της Ελληνικής  Επανάστασης. Επίσης επισήμανε την αξία  του <<να είσαι Έλληνας >>  και τη σημασία της ομόνοιας και της αλληλοϋποστήριξης προς επίτευξη κοινών στόχων δεδομένου των δύσκολων εποχών που διανύει η Ελλάδα.

     Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό  Ύμνο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου