Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας του έτους 2014 (23-01-2014)



Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας του 2014 της Νοσηλευτικής Σχολής του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό των παρευρισκομένων από την Υποδιευθύντρια της Σχολής κ. Γιαννακού Μαρία και συνεχίστηκε με την ευλογία και κοπή της πίτας από τον πάτερ Γεώργιο Στάμο.
            Έπειτα ακολούθησε μια συζήτηση ανάμεσα στον π. Γεώργιο και τους μαθητές της σχολής σχετικά με θεολογικά, και όχι μόνο, θέματα που τους απασχολούσαν. Η συνομιλία ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και αρκετά παιδιά εξέφρασαν απορίες. Μετά το πέρας της συζήτησης, όλοι οι μαθητές ήταν εντυπωσιασμένοι με την παρουσία και τις απόψεις του.
            Κατόπιν πήρε το λόγο η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Δάλλα Κωνσταντία και αναφέρθηκε στο ευεργετικό προς την κοινωνία λειτούργημα, της νοσηλεύτριας-τή. Μας τόνισε πως το  συγκεκριμένο επάγγελμα-λειτούργημα προϋποθέτει αγάπη, ενδιαφέρον για τον ασθενή και ανιδιοτέλεια. Ευχήθηκε αγάπη, υγεία, ευτυχία προς όλους  καθώς επίσης και καλή σταδιοδρομία στους μαθητές της σχολής.

            Τέλος, ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός πως η κ. Δάλλα διέθεσε δύο χώρους (τοίχους) του Νοσοκομείου στους καλλιτέχνες της σχολής, ώστε να τους αξιοποιήσουν όπως εκείνοι επιθυμούν προς βελτίωση της αισθητικής του Νοσοκομείου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου