Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

ΑΓΙΑΣΜΟΣ στο ΔΙΕΚ.






   Την Δευτέρα 3-10-2022  και ώρα 10:00 πμ έγινε η τελετή του Αγιασμού  στο  Δ.Ι.Ε.Κ. του Γ. Ν. Καρδίτσας με την   έναρξη  της  νέας  εκπαιδευτικής  χρονιάς  2022-2023 από τον πατέρα Νικόλαο Μάλλιο.

 Στον Αγιασμό παρευρέθηκαν τα μέλη το Δ.Σ του Γεν. Νοσ. Καρδίτσας  ο κ. Κουκουζέλης Γεώργιος, Αντιπρόεδρος  Δ.Σ. και ο κ.Αλεξόπουλος Βασίλειος,η Διοικητική  Διευθύντρια  του Γ.Ν. Καρδίτσας  κ. Μπενέκου Σταυρούλα , οι Τομεάρχες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Καρδίτσας  κ. Κατσή  Γ., κ. Παπαλάϊου Ευαγγελία.

    Ο πατέρας Νικόλαος ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη , να πορευθεί  η καινούργια χρονιά με υγεία και τόνισε  στους καταρτιζόμενους ότι  είναι συμπαραστάτης σε ότι χρειάζονται.

    Στην συνέχεια  κ. Κουκουζέλης Γεώργιος αντιπρόεδρος του Δ.Σ ευχήθηκε στο εκπαιδευτικό προσωπικό καλή δύναμη και στους καταρτιζόμενους  καλή εκπαιδευτική χρονιά με υγεία και αρμονική συνεργασία. Επισήμανε, επίσης τη σπουδαιότητα της απόκτησης γνώσεων και αρχών στοχεύοντας πάντα στην ολοκληρωμένη φροντίδα των ασθενών. 

    Η  Διευθύντρια  του  Δ.ΙΕΚ  Ζαχαράκη  Κωνσταντινιά καλωσόρισε  τους  καταρτιζόμενους  και      ευχήθηκε να  έχουν  υγεία και να αξιοποιήσουν  τον χρόνο τους εκμεταλλευόμενοι τις γνώσεις που τους παρέχονται, καλλιεργώντας τις δεξιότητες που θα τους καταστήσουν  ικανούς να εργαστούν ως Επαγγελματίες Υγείας, ευχήθηκε στους εκπαιδευτές υγεία και καλή επιτυχία στο έργο τους.  

Ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία του Δ. ΙΕΚ.

 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου