Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Ευχές και κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας



Με την ευχή το 2020 να είναι μια καλή χρονιά με υγεία, στο ΔΙΕΚ του Γεν.Νοσ. Καρδίτσας  έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.












                                     






 


Τις καθιερωμένες ευχές έδωσε ο Πάτερ Νικόλαος που ευλόγησε  την Βασιλόπιτα  σε μια σεμνή τελετή παρουσία της Διοίκησης του Νοσοκομείου Καρδίτσας αποτελούμενη από τον νέον Διοικητή του Γ. Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  κ. Κεχαγιά Δημήτριο ,τον απερχόμενο Διοικητή   κ. Βαρελά Βάιο, την αντιπρόεδρο του Δ.Σ.  κ Τσιρογιάννη Αλίκη , την Διευθύνουσα κ. Παπαδόπουλου   Σταυρούλα την τομεάρχη κ. Ζαράγκα Αικατερίνη που  ευχήθηκαν  Καλή Χρόνια .
Η  Διευθύντρια του ΙΕΚ  Ζαχαράκη Κωνσταντινιά  επιπλέον ευχαρίστησε όσους συνδράμουν στην  λειτουργία του και ευχήθηκε  το νέο έτος με ελπίδα και αισιοδοξία να είναι καλύτερο για τον τόπο μας, τις οικογένειές μας, τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, καλή κ δημιουργική χρονιά με Υγεία , Αγάπη και Ειρήνη σε όλο τον κόσμο!!!
Να τονίσουμε ότι στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η απονομή των δώρων  στην   καταρτιζόμενη του Γ ' Εξαμήνου Γιαννέλου Μαρία -Σπυριδούλα  που έτυχε το φλουρί  της  βασιλόπιτας και στον καταρτιζόμενο  Ντίκο Ελευθέριο -Χρήστο που  κληρώθηκε για το δώρο  που προσέφερε ο πάτερ Νικόλαος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου