Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


Την Δευτέρα 1-10-2018 και ώρα 8 πμ έγινε η τελετή του Αγιασμού  στο  Δ. Ι.Ε.Κ. του Γ. Ν. Καρδίτσας   της  νέας  εκπαιδευτικής  χρονιάς  2018-2019 από τον πατέρα Νικόλαο Μάλλιο, ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη , να πορευθεί  η καινούργια χρονιά με υγεία και τόνισε  στους καταρτιζόμενους ότι  είναι συμπαραστάτης σε ότι χρειασθούν.

        Στον Αγιασμό παρευρέθηκαν ο Διοικητής του Γεν. Νοσ. Καρδίτσας            κ. Βαρελάς Βάϊος και η Τομεάρχης κ. Τσαντίκου  Aγγελική.
 Η  Διευθύντρια  του  Δ.ΙΕΚ κ.  Ζαχαράκη  Κωνσταντινιά   καλωσόρισε  τους  
καταρτιζόμενους , ευχήθηκε να  έχουν  υγεία, να  αγαπήσουν την μάθηση, να αξιοποιήσουν  τον χρόνο τους  επικοδομητικά ώστε  να εργαστούν ως Επαγγελματίες Υγείας έχοντας πάντα στο νου τους οτι  παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε ανθρώπους που βρίσκονται στο "κρεββατι του πόνου".
 Στην συνέχεια  ο  Διοικητής κ. Βαρελάς Βάϊος και η Τομεάρχης κ. Τσαντίκου  Aγγελική ευχήθηκαν  στο εκπαιδευτικό προσωπικό καλή δύναμη και στους καταρτιζόμενους  καλή εκπαιδευτική χρονιά με υγεία και αρμονική συνεργασία. Επισήμεναν, επίσης τη σπουδαιότητα της απόκτησης γνώσεων και αρχών στοχεύοντας πάντα στην ολοκληρωμένη φροντίδα των ασθενών.
  

  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου