Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Την Δευτέρα 2-10-2017 και ώρα 9:30 πμ έγινε η τελετή του Αγιασμού  στο  Δ.Ι.Ε.Κ. του Γ. Ν. Καρδίτσας  ενόψει της έναρξης  της  νέας  εκπαιδευτικής  χρονιάς  2017-2018 από τον πατέρα Νικόλαο Μάλλιο.
        Στον Αγιασμό παρευρέθηκαν ο Διοικητής του Γεν. Νοσ. Καρδίτσας  κ. Βαρελάς Βάϊος , η κ. Καραγιώτα μέλος του Δ.Σ , ο Διοικητικός Διευθυντής του Γ.Ν. Καρδίτσας  κ. Γρηγορίου ,η  Υ/διευθύντρια κ. Παπαποστολοπούλου , η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Καρδίτσας  κ. Παπαδοπούλου, η Τομεάρχης κ. Τσαντίκου .
 Η  Διευθύντρια  του  Δ.ΙΕΚ  Ζαχαράκη  Κωνσταντινιά   καλωσόρισε  τους  
καταρτιζόμενους , ευχήθηκε να  έχουν  υγεία και να αξιοποιήσουν  τον χρόνο τους  εκμεταλλευόμενοι τις γνώσεις που τους παρέχονται και καλλιεργώντας τις δεξιότητες που θα τους καταστήσουν  ικανούς να εργαστούν ως Επαγγελματίες Υγείας. 
Επίσης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την αρωγή που προσφέρουν συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία  του  Δ. Ι.Ε.Κ.
   Στην συνέχεια  ο  Διοικητής ευχήθηκε στο εκπαιδευτικό προσωπικό καλή δύναμη και στους καταρτιζόμενους  καλή εκπαιδευτική χρονιά με υγεία και αρμονική συνεργασία.Επισήμανε,επίσης τη σπουδαιότητα της απόκτησης γνώσεων και αρχών στοχεύοντας πάντα στην ολοκληρωμένη φροντίδα των ασθενών.
  Κατόπιν ο πατέρας Νικόλαος ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη , να πορευθεί  η καινούργια χρονιά με υγεία και τόνισε  στους καταρτιζόμενους ότι  είναι συμπαραστάτης σε ότι χρειάζονται .










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου