Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

      Μια ακόμη διδακτική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της.
      Αποτελεί, εθιμοτυπικά, ευκαιρία για έναν σύντομο απολογισμό του εκπαιδευτικού και διοικητικού έργου που παρέχουμε.
     Λόγω της κρίσης, τα τελευταία χρόνια αποκτά μεγαλύτερη αξία ο θετικός απολογισμός, το αίσιο τέλος της διδακτικής χρονιάς. Πρέπει να είμαστε όλοι περήφανοι για την εύρυθμη λειτουργία, αλλά και για το εύρος και την ποικιλία των εκπαιδευτικών δράσεων που υλοποιήθηκαν φέτος.
    Θα ήθελα, λοιπόν, να εκφράσουμε στο κ. Διοικητή του  Γ.Ν. Καρδίτσας
Κ. Βαρελά Χ. Βάϊο, στην κ.Τσιρογιάννη Α. αντιπρόεδρο του Δ.Σ.  του Γ.Ν. Καρδίτσας και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ, στην Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Παπαδοπούλου Σταυρούλα, στο Διευθυντή Διοικητικής  Υπηρεσίας κ. Γρηγορίου Κωνσταντίνο του Γ.Ν. Καρδίτσας και στο Εκπαιδευτικό προσωπικό της Διεύθυνσης μας  Κ.Καλούτσα , Κ.Εξάρχου ,Κ.Ανυφαντή, Κ.Λύτρα, Κ.Χουτζιούμη, Κ.Κυρίτση, Κ.Κουρκούνη,  Κ.Αλεξανδρή, Κ.Κοντονικόλα, Κ.Κοσκινιώτη  τις ευχαριστίες μας για αυτό το αποτέλεσμα και για την εποικοδομητική συνεργασία μας.
    Θερμά συγχαρητήρια στους σπουδαστές μας που παρακολούθησαν με επιτυχία το σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή ( BLS- AED) και τώρα είναι πλέον πιστοποιημένοι στη παροχή πρώτων βοηθειών. Αυτό ήταν μόνο η αρχή, να θυμόμαστε ότι η γνώση δεν είναι στατική αλλά συνεχώς ανανεώνεται και να προσπαθείτε γι αυτό.!!!
Το Δ.Ι.Ε.Κ Βοηθός Νοσηλευτής , εύχεται στους παλαιούς του αποφοίτους (ΜΤΕΝΣ, ΤΕΕ Α ΚΥΚΛΟΥ, ΕΠΑΣ. ) οι οποίοι διορίστηκαν πρόσφατα σε δημόσια νοσοκομεία της χώρας μας καλή σταδιοδρομία!
 Ευχόμαστε και στους σημερινούς σπουδαστές μας σύντομα να έχουν επαγγελματική αποκατάσταση.
Το Δ.Ι.ΕΚ. Βοηθός Νοσηλευτικής Γ.Ν. Καρδίτσας, σε μια προσπάθεια συνεχούς αναβάθμισης της εκπαιδευτικής διαδικασίας και απόκτησης εξειδικευμένων γνώσεων  εισηγήθηκε για το σχολικό έτος 2017-18 να λειτουργήσει και δεύτερη ειδικότητα στο ΙΕΚ (Βοηθός Νοσηλευτικής ΜΕΘ).
Εκτιμούμε πως αν ευοδώσουν οι προσπάθειες μας θα λειτουργήσουν κατά το σχολικό έτος 2017-18 τέσσερα τμήματα:
 α) ένα τμήμα Γενικής Νοσηλείας Α’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ
 β) ένα τμήμα Μ.Ε.Θ  Α’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ
 γ) 2 τμήματα Γενικής Νοσηλείας  Γ’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ.
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ για το νέο διδακτικό έτος  2017-18  θα  πραγματοποιηθούν   
 1-15/9/2017.
Τέλος, ευχόμαστε στους καταρτιζόμενους μας κάθε επιτυχία στον αγώνα τους και  καλή δύναμη!
             ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ.  
             
         ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  !!!


  Η  Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΙΕΚ 
 ΖΑΧΑΡΑΚΗ  Χ.  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ

1 σχόλιο: