Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Αγιασμός στο Δ. ΙΕΚ. του Γ. Ν. Καρδίτσας



Την Δευτέρα  3-10-2016 και ώρα 9:30 π.μ. έγινε η τελετή του Αγιασμού στο Δ. ΙΕΚ  του Γ. Ν. Καρδίτσας ενόψει της έναρξης της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς 2016-2017 από το πατέρα  Γεώργιο Στάμο και τον πατέρα Νικόλαο Μάλλιο.
Στον Αγιασμό παραβρέθηκαν ο Διοικητής του Γ. Ν. Καρδίτσας κ. Βαρελάς Βάϊος, η Αντιπρόεδρος του Δ. Σ. του Γ. Ν. Καρδίτσας  κ.Τσιρογιάννη Αλίκη, η Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ. Ν. Καρδίτσας κ. Γραββάνη Αικατερίνη, ο Διοικητικός Διευθυντής του Γ. Ν. Καρδίτσας κ. Γρηγορίου Κωνσταντίνος, η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ. Ν. Καρδίτσας κ. Παπαδοπούλου Σταυρούλα με την Τομεάρχη κ. Τσαντίκου Αγγελική.
   Ο Διοικητής ευχήθηκε στο Εκπαιδευτικό προσωπικό καλή δύναμη και στους καταρτιζόμενους να έχουν καλή εκπαιδευτική χρονιά με υγεία και  αρμονική συνεργασία να αποκτήσουν γνώσεις και αρχές, στοχεύοντας πάντα στην ολοκληρωμένη φροντίδα των ασθενών.
Στη συνέχεια η Διευθύντρια του Δ. ΙΕΚ κ. Ζαχαράκη Κωνσταντινιά αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την πολύτιμη βοήθειά τους στην εύρυθμη λειτουργία του Δ. ΙΕΚ, καλωσόρισε τους  καταρτιζόμενους και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία, ζήλο για μάθηση, καλή διάθεση και κυρίως να εκμεταλλευτούν τις γνώσεις, την εμπειρία, του εκπαιδευτικού προσωπικού που θα είναι δίπλα τους ως αρωγοί στον στόχο τους, να αποκτήσουν γνώσεις στην Νοσηλευτική τέχνη ώστε να είναι άριστοι  επαγγελματίες Υγείας.
Αυτό θα γίνει βεβαίως με τη σωστή κατάρτιση, που είναι δυνατό να επιτευχθεί από κοινού με σύμπνοια και καλή πορεία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου